Velkommen til Skovbakkeskolen

Skovbakkeskolen er den ene af de to store byskoler i Odder Kommune. Skolen ligger i smukke omgivelser, med Odder midtby til den ene side og med skoven som nabo til den anden side. Skovbakkeskolen har to spor i indskolingen fra 0.- 3. klasse og to spor på mellemtrinet fra 4.- 6. klasse. Fra 7. klasse modtager vi nye elever fra Vestermarkskolen, så her dannes nye klasser. I udskolingen fra 7.-9. klasse er der fire spor. Desuden har vi i udskolingen to specialklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

I skoleåret 2016/17 er vi midt i en byggeperiode, hvor vi har undervisning i den del af den gamle Skovbakkeskole, som ikke er revet ned , mens den nye Skovbakkeskole bliver bygget på samme matrikel. Det betyder, at vi er nødt til at afvikle undervisning i idræt, fysik/kemi og madkundskab ude i byen, idet vi ikke længere har faglokaler til undervisning på skolen. Pladsen er trang, men vi klarer den, for vi kan se frem til at flytte ind i en splinterny skole den 1.8. 2017. Det glæder vi os til!

• Jens Nedergaard Bjerre den 22-03-2017
    Samarbejdsøvelser i 1.A.